Ristorante
Ristorante

Desserts

Pastelería de chocolate, chocoladetaart, swirl van witte chocolade, yoghurt-ijs.
€ 7,-
Wijnsuggestie - Pedro Ximénez Pemartín

 
Pastel de manzana, appelcrumble, Baristosaus, vanille-ijs.
€ 6,-
Wijnsuggestie - Hausmann Beerenauslese Rheinhessen

 
Trifle, kaneel, pandan, spekkoek.
€ 6,-
Wijnsuggestie - Pedro Ximénez Martín Verástegui

 
Pastel de nata, pure chocolade-ijs, sinaasappelmousse, salted caramel.
€ 7,-
Wijnsuggestie - De Muller Moscatel Añejo

 
Coupe Olijf, drie smaken ijs van het seizoen met slagroom.
€ 6,50
Wijnsuggestie - wisselend naar de smaken ijs

 
Tapas dessert, proeverij van dagelijks wisselende nagerechten. 
€ 6,50
Wijnsuggestie: wisselend naar de nagerechten

 
Queso a la plancha, proeverij van Mediterrane kazen met dadelbrood uit eigen keuken. 
€ 7,-
Wijnsuggestie: proeverij van Port of Pedro Ximénez Pemartín